Buro 17

Coaching en Training voor meiden van 12-17 jaar

 Weerbaarheidstraining

Het leven van jou dochter kan soms erg lastig zijn, helemaal als ze (pré) puber is. Staat ze dan ook nog niet zo stevig in haar schoenen, vrienden maken is ook al niet haar grootste hobby, maar het zou wel fijn zijn als ze vrienden heeft. Beginnen die hormonen al door haar lichaam te gieren, die zitten ook alleen maar in de weg. En hoe werkt dat hele sociale gedoe nou eigenlijk? Dit zijn onderdelen waar we mee aan de slag gaan tijdens de Weerbaarheidstraining. 

Er zijn twee groepstrainingen:

1. Klaar voor de brugklas; Naar de brugklas, ja daar zit ze niet op te wachten, das veels te eng...… Tijdens deze training gaan we aan de slag met het weghalen van een stukje spanning. Ze weet hoe ze vrienden maakt en weet ze zich te weren tegen groepsdruk. We zorgen ervoor dat ze steviger in haar schoenen staat en met meer zelfvertrouwen de overstap vanaf de basisschool maakt. Zij kan dit! En ze gaat dit gewoon doen! Die brugklas gaat voor haar een leuke start worden van een nieuwe periode.
2.  Buro 17 weerbaarheidstraining; Deze training is voor meiden die al op het voorgezet onderwijs zitten, hun draai er niet kunnen vinden. Ze is wat verlegen en aansluiting vinden is best lastig voor haar, misschien pesten ze haar of is ze zelf aan het pesten. Ja, want als je op de basisschool gepest bent, dan laat je dat natuurlijk niet nog een keer gebeuren.... Daarnaast betrapt ze zichzelf er soms op dat ze dingen doet, die eigenlijk helemaal niet bij haar passen, maar waardoor ze wel denkt dat ze aansluiting krijgt bij dat ene groepje. Of wordt ze soms ineens boos, loopt ze vast met haar emoties en komt ze er even niet meer uit. Herken jij je dochter hierin, dan is dit de training voor haar!


 
E-mailen
Bellen
Instagram