Buro 17

Kinder- en Pubercoaching en Training

Over mij

Op de basisschool kwam ik er al achter dat ik niet tegen onrecht kan, kinderen die gepest werden, daar nam ik het voor op alleen niet altijd op een juiste manier. Als ik toen had geweten wat ik nu allemaal weet, dan had ik zoveel kinderen op een juiste manier kunnen helpen.

Ik vond school leuk, het sociale gedeelte dan. Leren stond bij mij nooit op nummer 1, met als gevolg dat mijn schoolperiode niet vlekkeloos verliep. Daarnaast had ik geen talenknobbel en faalangst. Uiteindelijk is het toch goed gekomen en heb ik een mooie schoolcarrière gehad.

Toen kon ik mij volledig gaan richten op wat ik echt leuk vond, lesgeven. Als je bedenkt hoe mijn schoolcarrière is geweest, vraag je je misschien af wat ik in het onderwijs te zoeken had.

Het contact met de leerlingen, hun directheid, de begeleiding. Eigenlijk hielp ik pubers die met dezelfde strubbelingen liepen als dat ik vroeger deed.

In 2019 ben ik gestart met Buro 17. Nu doe ik wat ik al tijden wilde doen; Begeleiden van kinderen en pubers door coaching en trainingen. Ik help ze nu op een manier zoals het wel hoort! 

Ik als coach en trainer

Zowel de coaching als de trainingen zijn actief, weinig theoretisch geneuzel, lekker actief aan de slag. Geen “geaai” of "gedraai", maar doelen stellen en daar naartoe werken. Sterker en weerbaarder worden, lekkerder in zijn/ haar vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen. Dit kan één op één en in groepsverband.

Per september ga ik ook aan de slag met kinderen en pubers op het gebied van leren. Geen geworstel of frustratie meer en wellicht wordt het leren nog leuk ook!

Met het aanbod wat ik op dit moment heb, kan ik veel kinderen en pubers helpen. Denk je dat ik de coach/ trainer ben die jou kind/ puber kan helpen, neem dan vooral contact met mij op.

E-mailen
Bellen