Buro 17

Coaching en Training voor 12-17 jaar

Buro 17 Coaching 1- op 1 PILOT

Herken je dit?
®     Je merkt aan alle kanten dat je dochter niet lekker in haar vel zit. Ze is humeurig, het lijkt wel alsof ze zichzelf in de weg zit. Haar humeur kan van de ene op de andere minuut wisselen; zo zit je gezellig samen thee te drinken, het volgende moment klapt ze nog net niet door het plafond en is ze ontzettend boos. Het frustreert je dat je niet weet hoe je haar kan helpen.

 ®     Je dochter komt in situaties terecht die totaal niet bij haar passen. Op de basisschool had ze leuke vriendinnen en vrienden. Het lijkt wel alsof ze tegenwoordig meeloopt, de mening van vriendinnen is nu haar mening. Ze staat uren voor de spiegel om de juiste outfit samen te stellen, komt vervolgens tot de conclusie dat niks haar staat. En dat terwijl ze net nieuwe kleding heeft gekregen. Ze voelt zich zo onzeker. Je wilt dat ze steviger in haar schoenen komt te staan en vraagt je af hoe je die onzekerheid bij haar kan weghalen.

®     Je ziet dat ze soms vastloopt en van gekkigheid niet weet wat ze moet doen. Je voelt je machteloos, ze verdient zoveel meer.

Laat mij haar helpen, zodat ze…..
®     minder last heeft van haar humeurwisselingen. Jullie weer gezellig een kopje thee kunnen drinken, zonder dat de deuren dichtgeslagen worden na een, voor haar, verkeerde opmerking.

®     zich zekerder voelt en rustig voor zichzelf op durft te komen. Hierdoor komt ze ook niet meer in situaties terecht waar ze zich niet veilig in voelt.

®     ze een duidelijke structuur voor zichzelf heeft en weet wat ze kan doen als de situatie anders is dan ze in eerste instantie had gedacht.

Dit is mogelijk! Buro 17 Coaching is een traject voor meiden van 12- 17 jaar dat bestaat uit:
®     Intakegesprek
®     6 sessies, waarin we niet alleen gaan praten, maar ook actief aan de slag gaan.
®     (actieve) huiswerkopdrachten, waarbij ze soms ook de hulp van ouder(s)/ verzorger(s) kan gebruiken.
®     een kort verslag na iedere sessie/ overzicht wat we hebben gedaan.
®     Evaluatiegesprek

Aan het eind van dit traject:
®     Weet ze hoe ze op een rustige manier een gesprek kan voeren, zonder geschreeuw of in huilen uit te barsten omdat ze zooooo boos is.
®     Staat ze steviger in haar schoenen en zullen haar acties doordachter zijn. Ze kan voor zichzelf opkomen en heeft meer zelfvertrouwen.
®     Zal haar humeur minder vaak wisselen. Heeft ze meer inzicht en controle.

Eigenlijk heeft ze haar handleiding hoe ze de puberteit op een rustigere manier doorkomt.De investering voor de PILOT Buro 17 coaching is tijdelijk € 295,00. Voor deze PILOT heb ik een beperkt aantal plaatsen. De reguliere prijs voor dit traject is € 379,00. 
Deelbetaling van de PILOT is mogelijk, je betaalt dan in 2 termijnen van € 150,00.

Ervaringen:

* Ramona was echt een topcoach. Ze moedigde mij veel aan en stond altijd klaar als ik problemen had. Dat vond ik echt fijn. Ze kon ook wel streng zijn, maar dat is natuurlijk ook wel goed.
~ Bente

* Ramona was voor mij de beste coach. Ze hielp mij altijd erg goed, ook als ik achter liep op schema. Ze was streng maar kon ook heel grappig zijn. Ik vond het jammer dat het voorbij was.
~ Anoniem

* Ramona was een goede coach. Ze hielp mij met thuis en school.
~ SabrineVeel gestelde vragen:

Waarom een PILOT?
In verband met de richtlijnen rondom Corona heb ik de coaching aan moeten passen, daarnaast heb ik wat veranderingen doorgevoerd naar aanleiding van eerdere coachingstrajecten. Voordat ik het traject uitrol op grote schaal, wil ik hem eerst testen in een kleine groep, vandaar het gereduceerde tarief.

Mijn dochter twijfelt...….
Er is altijd een mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek. Klikt het niet, heeft ze er geen zin in, dan gaat het niet door. Het is belangrijk dat ze er wel achterstaat, anders heeft het geen effect/ zin. Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.  

Hoe ziet zo een sessie eruit? 
Een sessie duurt 1 uur. We gaan kijken waar ze tegen aan loopt en hoe we dit kunnen oplossen. Dit zal niet in één keer gaan, daar zit een opbouw in. Natuurlijk wordt er gepraat, maar we gaan ook actief aan de slag. Het is dan ook handig dat ze (sport)kleding aan heeft, waarin ze makkelijk kan bewegen.

Hoe zit het met het huiswerk? Daar zit ze helemaal niet op te wachten….
Het huiswerk bestaat uit een aantal actieve oefeningen en/ of wat invul oefeningen. Als ze in de ochtend de vraag/ vragen leest, dan zou ze daar later antwoord op kunnen geven. Het is niet zo dat ze er een half uur voor moet gaan zitten, het mag natuurlijk wel. 

Hoe lang duurt het traject?
De eerste 2 tot 3 sessies zullen elk week zijn, daarna zit er 2 weken tussen de sessies. Dit zodat ze de gelegenheid heeft om aan de slag te gaan met wat ze heeft geleerd. Totaal duurt het traject zo'n 9 weken.

Heeft u een vraag en staat deze hier niet tussen, neem dan contact met mij op.


 
E-mailen
Bellen
Instagram