Buro 17

Coaching en Training voor 12-17 jaar

Weerbaarheidstraining voor meiden van 13- 17 jaar

Wat zit ze zichzelf in de weg. Je had gehoopt dat het wel beter zou gaan, maar echt opkomen voor zichzelf zit er niet in. Je dochter laat over zichzelf heen lopen, En het is zo een leuke meid, waarom gaat het dan zo moeizaam allemaal? Tja, soms pakt ze het niet zo handig aan, dat zie je ook wel. Maar hoe het dan wel moet, daar zou je haar eigenlijk niet mee kunnen helpen. Je hebt haar wel wat tips gegeven, maar het gaf niet het resultaat wat zo gewenst is.

Ze vraagt zich af:
®     hoe krijg ik aansluiting bij een leuke groep meiden?
®     waarom pesten ze mij?
®     ze voelt zich onzeker en kijkt op tegen het naar school gaan.

Hoe zou het zijn als ze:
®     weet hoe ze zich kan gedragen in sociale situaties
®     weet hoe ze zich kan weren tegen groepsdruk
®     meer zelfvertrouwen heeft en met meer plezier naar school gaat

Dinsdag 1 September start ik met de training: Buro 17 Weerbaarheidstraining. Deze training bestaat uit 8 trainingen van 1 uur en 1 opfrisles. De groep bestaat uit 4 tot 8 meiden.

Na deze training:
®     heeft ze meer zelfvertrouwen
®     kan ze zichzelf presenteren in een nieuwe groep
®     weet ze hoe ze kan omgaan met conflicten
®     weet ze hoe je vrienden maakt en kan ze zich verweren tegen groepsdruk
®     weet ze hoe je rustig blijft, als het spannend wordt en gaat ze spannende situaties niet uit de weg.

De investering voor deze training is € 195,- Deelbetaling is ook mogelijk in twee termijnen van € 100.- 


 Veel gestelde vragen:

Waarom is het nog niet duidelijk waar de training gegeven wordt?
Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe de situatie is na de zomervakantie.  Als ik de training binnen mag geven, dan gaan we aan de slag in een ruimte bij Fit20 in Heerenveen. Als de training buiten gegeven moet worden, dan is de training in de Overtuin van Oranjewoud, maar een combinatie van Overtuin en ruimte van Fit20 is ook mogelijk.

Hoe groot zal de groep zijn?
De groep zal uit 4 tot 8 meiden bestaan. Dit om de veiligheid te kunnen garanderen en tot een maximaal leerrendement te komen. Op deze manier kunnen de meiden van elkaar leren, helpen, oefenen en ondersteunen. 

Hoe zit het met contact tijdens de training?
Ik blijf zelf op 1.5m afstand blijven tijdens de training. De oefeningen zullen "Coronaproof" worden gegeven, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat zijn de exacte data van de training?
De training start op 1 September. De volgende trainingen zijn op 8/ 15/ 22/ 29 September, 6/ 20 en 27 Oktober.  Tijd zal deels in overleg zijn, naar aanleiding van het lesrooster van uw dochter. De datum van de opfrisles volgt.

Wanneer start de volgende training?
De hierboven beschreven data is de eerst volgende training. Na deze training start er weer een nieuwe training in November.

Kan ik haar al opgeven voor de training na de zomervakantie?
Ja, dat kan. Opgeven kan via een "Groene knop". Ik zal binnen een week contact opnemen. Twee weken voor de start van de cursus stuur ik alle informatie toe.

Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier.

In het onderstaande filmpje ziet u Brook Gibbs. Hij is een spreker op scholen in Amerika en legt in het filmpje kort uit waarom pesters pesten/ dominant gedrag laten zien. Ook laat hij samen met een dame uit het publiek zien hoe een pest situatie kan verlopen.

Volgens Gibbs moeten iedereen leren om te gaan met dominant gedrag. Door te werken aan sociale vaardigheden, krijg je meer zelfvertrouwen, meer zelfverzekerdheid en groei je in eigenwaarde. Tijdens de weerbaarheidstraining gaan we onder andere met deze drie vaardigheden aan de slag. is dit iets voor jou dochter, dan zie ik haar graag in de training!


 
E-mailen
Bellen
Instagram