Puber- en opvoedcoaching

 

Startdata workshops en trainingen

 Alvast opgeven voor een training of workshop kan altijd. Ik zet uw zoon/ dochter dan op de lijst. Mochten er voldoende aanmeldingen zijn voor het starten van een training of workshop, dan kan deze ook eerder starten.

Heeft u vragen over een training of workshop, schroom dan niet om contact op te nemen. 


Training 'Ik Leer Leren'

De Ik Leer Leren training is speciaal voor jongens en meisjes uit groep 8 en het voortgezet onderwijs. Deze training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste groepstraining start op woensdag 27 oktober om 19.00 uur. Bijeenkomsten zijn op: 27 Oktober, 3, 10, 17 November en 1 December.


Workshop 'Plannen en Uitvoeren'

De workshop Plannen en Uitvoeren is speciaal voor de jongens en meisjes die vastlopen op plannen of hun planning niet uitvoeren. Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste groepstraining start op woensdag 8 December om 19.00 uur. Bijeenkomsten zijn op 8 en 15 December.


Workshop 'Motivatie Verhogen'

De workshop Motivatie Verhogen is speciaal voor de jongens en meisjes die het lastig vinden om in actie te komen. De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste groepstraining start op woensdag 12 Januari 2022 om 19.00 uur. Bijeenkomsten zijn op 12 en 19 Januari.


Workshop 'Toetsen en Examen voorbereiding'

De workshop Toetsen en Examen voorbereiding is speciaal voor de jongens en meisjes die inzicht willen in het proces van alles wat te maken heeft met toetsen en examens. De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste groepstraining start op zaterdag 15 Januari 2022. Bijeenkomsten zijn op 15 en 22 januari. We starten om 9.30 uur.

E-mailen
Bellen
Instagram