Buro 17

Coaching en Training voor 12-17 jaar

Startdata workshops en trainingen

In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn er voor alle groepsworkshops maximaal twee plekken vrij. Zit een workshop vol en zijn er meerdere aanmeldingen, dan zal ik kijken of ik op een andere dag een tweede workshop kan starten. Per dag geef ik maximaal één workshop/ training.

Wilt uw dochter/ zoon eerder starten met een workshop/ training, stuur mij dan een berichtje. Ik zal dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen over een training of workshop, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik ben bereikbaar via mail, telefonisch/ app/ sms.

Dinsdag 9 Maart Start Workshop 'Plannen en Uitvoeren'

De workshop Plannen en Uitvoeren is speciaal voor de meiden/ jongens die vastlopen op plannen of hun planning niet uitvoeren. Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van 1,5 uur (9 en 16 Maart). De workshop start om 19.00 uur.

Donderdag 11 Maart Start Workshop 'Motivatie Verhogen'

De workshop Motivatie Verhogen is speciaal voor de meiden/ jongens die het lastig vinden om in actie te komen. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van 1,5 uur (11 en 18 Maart). De workshop start om 19.00 uur.

Zaterdag 13 Maart Start Workshop 'Toetsen en Examen voorbereiding'

De workshop Toetsen en Examen voorbereiding is speciaal voor de meiden/ jongens die inzicht willen in het proces van alles wat te maken heeft met toetsen en examens. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van 1,5 uur (13 en 20 Maart). De workshop start om 9.30 uur.

Woensdag 12 Mei Start training 'Ik Leer Leren'

De Ik Leer Leren training is speciaal voor meiden/ jongens uit het voortgezet onderwijs. Deze training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (12, 19 en 26 mei en 2 en 9 Juni). De training start om 16.30 uur.

 
E-mailen
Bellen
Instagram