Puber- en opvoedcoaching

 

Ervaringen

Ze was streng, ze was eng, ze was aardig, ze was Ramona. Ik vond haar in het begin maar irritant. Ze gaf mij advies. Het ging daarna wel beter thuis en ik haalde ook goede cijfers. Toen vond ik haar wel aardig.
~ Anoniem, 15 jaar


Ramona was een fijne coach die mij altijd hielp. Ze was ook streng en maakte wel goede grappen. Ze liet mij vaak zelf nadenken hoe ik iets kon oplossen.
~Anoniem, 15 jaar

Ik beveel de cursus graag aan. Ze is vrolijker en dat is ook goed voor de sfeer in huis. Ze weet nu hoe ze moet leren voor een vak. Het gaat goed!
~ Moeder van Lotte, 13 jaar


STRUCTUUR! Ik had nooit verwacht dat mijn zoon een planning zou maken en zich eraan zou houden. Zelfs zijn werk en boodschappen halen voor oma heeft hij erin gezet. Ook werkt hij met kleurtjes. 
~Moeder van zoon, 3 HAVO


Ramona was een goede coach. Ze hielp mij met school.
~Sabrine, 14 jaar

Ik kon alles kwijt bij haar. Ze was niet makkelijk voor mij, maar ze hielp mij wel.
~Deveny, 16 jaar

Ramona was voor mij de beste coach. Ze hielp mij altijd erg goed, ook als ik achter liep op schema. Ze was streng maar kon ook heel grappig zijn. Ik vond het jammer dat het voorbij was.
~Anoniem, 15 jaar

Ramona was echt een topcoach. Ze moedigde mij veel aan en stond altijd klaar als ik problemen had. Dat vond ik echt fijn. Ze kon ook wel streng zijn, maar dat is natuurlijk ook wel goed.
~Bente, 16 jaar

E-mailen
Bellen
Instagram