Buro 17

Coaching en Training voor 12-17 jaar

Gratis aanbod

Onder dit kopje is mijn Gratis aanbod te vinden. Het aanbod is wisselend. Iedere maand heb ik ruimte in mijn agenda voor GRATIS:

  • 1- op- 1 Coachingssessies. Voor een GRATIS 1- op 1 Coachingsssessie kun je je dochter opgeven via de groene knoppen op de HOMEPAGINA, of de groene knop op deze pagina. Daarnaast mag je ook mailen of hiervoor gebruik maken van het contactformulier. Zet er aub in dat u uw dochter wilt aanmelden voor een gratis sessie. 
  • Workshop weerbaarheidstraining. Ik geef door het jaar heen verschillende GRATIS weerbaarheidsworkshop. In verband met de richtlijnen rond Corona geef ik op dit moment geen weerbaarheidstrainingen. Zodra hier weer gelegenheid/ mogelijkheid voor is ziet u dat op de site terug. Opgeven kan hier via het contactformulier, door op de groene knop te drukken. Zet er aub duidelijk in dat u uw dochter/ zoon wilt aanmelden voor de GRATIS weerbaarheidsworkshop.
Ik geef mijn dochter/ zoon op voor een gratis sessie of weerbaarheidstraining


Daarnaast heb ik een leuke GRATIS weggever voor meiden en jongens die online lessen volgen. Hierin staat 17 tips voor en door meiden en jongens van 12- 17 jaar voor het volgen van online lessen. Heb je interesse, stuur dan een mail. 


 
E-mailen
Bellen
Instagram