Buro 17

Coaching en Training voor 12-17 jaar

Weerbaarheidsworkshop

Kan jou dochter wel een steuntje in haar rug gebruiken? Is ze verlegen en heeft ze hier last van? Mag ze wel wat weerbaarder worden?

In de zomervakantie geef ik 6 GRATIS workshops voor meiden van 12- 16 jaar. Tijdens deze workshop kan ze op een actieve en inspirerende manier kennismaken met de BURO17 Weerbaarheidstraining. 

Wanneer:
Dinsdag 7 Juli
Dinsdag 14 Juli
Dinsdag 21 Juli
Dinsdag 28 Juli
Dinsdag 4 Augustus
Dinsdag 11 Augustus

Tijd:
De workshop zal starten om 9.30 uur en zal ongeveer 1-1.5 uur duren. 

Locatie:
Overtuin in Oranjewoud.

We gaan actief aan de slag, Het is fijn om hier rekening mee te houden in de kleding keuze. Daarnaast is het handig om wat te drinken (water) mee te nemen, zodat ze tijdens de workshop iets kan drinken.Mocht je dochter het spannend vinden, opgeven met een vriendinnetje mag natuurlijk ook! Samen sterk. Verzoek is wel dat iedere ouder/ verzorger zijn/haar eigen dochter opgeeft voor de workshop. Graag aangeven in het contactformulier of mail, bij wie ze in de groep wilt. 

Veel gestelde vragen:

Hoe groot zal de groep zijn?
De groep zal bestaan uit maximaal 8 meiden. In verband met de regels rond Corona is de groep niet zo groot. 

Waar wordt de workshop gegeven?
De workshop wordt buiten gegeven in de Overtuin van Oranjewoud. Super mooie locatie met veel ruimte om verschillende oefeningen te doen. 

Waarom is deze workshop gratis?
De workshop is een kennismaking met de Buro 17 Weerbaarheidstraining. Het is een manier voor meiden tussen 12- 16 jaar om te kijken of de weerbaarheidstraining iets voor ze is. Het verplicht niet tot het volgen van een Buro 17 Weerbaarheidstraining. Na de training zal ik wel vragen of uw dochter een evaluatieformulier wil invullen. Ook dit is niet verplicht! 

Wanneer start de Buro 17 Weerbaarheidstraining?
De nieuwe trainingen starten in September. De exacte datum en locatie is nog niet bekend. Dit is afhankelijk van de besluiten van het kabinet rond het Coronavirus. 

Mijn vraag staat er niet tussen.
Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan mag u uiteraard contact opnemen met mij. Dit kan via de contactpagina, via de mail of telefonisch/ via de app.


 
E-mailen
Bellen
Instagram