Puber- en opvoedcoaching

 

Het moet niet gekker worden!

Loopt het thuis even niet zoals je zou willen? Zie je je puber zich terugtrekken op de kamer, wordt snel boos of zit even niet lekker in zijn/ haar vel? Is de communicatie ver te zoeken of hangt hij/ zij alleen maar als een zoutzak op de bank en is totaal ongemotiveerd? 


Je zou het "normaal pubergedrag" kunnen noemen, maar het moet natuurlijk wel leuk blijven......


Hoe zou het zijn als: je puber zich weer laat zien, niet gelijk tegen de plafondplaten klapt als hij/ zij ergens geen zin in heeft en weer vrolijk door het huis gaat. Beter communiceert en een actievere houding heeft. Verantwoordelijkheid neemt/ laat zien en gemotiveerd is om aan de slag te gaan.


Mijn naam is Ramona de Waal en ik kan jullie daarbij helpen. Ik help ouders en pubers met gedragsproblemen, leerproblemen, emotionele problemen en opvoedkwesties.


Je kunt een beroep op mij doen als puber en opvoedcoach. Dat kan gaan om het omgaan met boosheid, gemotiveerder aan de slag te gaan, verantwoordelijkheid nemen, weerbaarder worden of het overwinnen van angsten.

Ook bij school gerelateerde onderwerpen zoals plannen en uitvoeren, leren leren, motivatie verhogen en toets- en examenvoorbereiding kan ik jullie helpen.


Kortom; voor zowel grote als kleine vragen kunt u bij mij terecht.

Vaak zijn 1 tot 3 afspraken voldoende om samen oplossingen te vinden waardoor je verder kunt als kind en ouder(s)/ verzorger(s).


Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch/ app. 


Na een telefonische intake gaan we samen aan de slag om het beoogde doel te behalen.


Ervaringen:

Ze was streng, ze was eng, ze was aardig, ze was Ramona. Ik vond haar in het begin maar irritant. Ze gaf mij advies. Het ging daarna wel beter thuis en ik haalde ook goede cijfers. Toen vond ik haar wel aardig.
~ Anoniem, 15 jaar

STRUCTUUR! Ik had nooit verwacht dat mijn zoon een planning zou maken en zich eraan zou houden. Zelfs zijn werk en boodschappen halen voor oma heeft hij erin gezet. Ook werkt hij met kleurtjes. 
~Moeder van zoon, 3 HAVO

Ramona was een fijne coach die mij altijd hielp. Ze was ook streng en maakte wel goede grappen. Ze liet mij vaak zelf nadenken hoe ik iets kon oplossen.

~Anoniem, 15 jaar

Ik beveel de cursus graag aan. Ze is vrolijker en dat is ook goed voor de sfeer in huis. Ze weet nu hoe ze moet leren voor een vak. Het gaat goed!
~ Moeder van Lotte, 13 jaar


Ik kon alles kwijt bij haar. Ze was niet makkelijk voor mij, maar ze hielp mij wel.
~ Deveny, 16 jaar


E-mailen
Bellen
Instagram